Cranberry & Ginger Mimosa

Thanksgiving en cranberries gaan hand in hand. Wij halen Thanksgiving alvast naar Nederland en maken een heerlijke Cranberry & Ginger Mimosa voor bij de vrijdagmiddagborrel. Je favoriete mousserende wijn in combinatie met de lekkerste verse cranberries uit de Verenigde Staten: succes verzekerd!

Ingredi├źnten
1 1/2 cups suiker
1 1/2 cups cranberrysap
2 cups verse cranberries
4 rozemarijn takjes
2 tl. verse gember in plakjes
Gekoelde mousserende wijn

Meng in een kleine pan de suiker, het sap, de rozemarijn en de gember. Breng aan de kook en laat het mengsel sudderen (ca. 30 min) totdat de cranberries zacht worden en openbarsten. Verwijder de rozemarijntakjes en pureer de cranberries fijn. Laat nog een klein beetje sudderen totdat het mengsel dik en stroperig wordt (ca. 15 - 20 minuten). Haal van het vuur en laat de siroop volledig afkoelen.

Voeg 2-3 eetlepels van het cranberry-mengsel aan elk glas toe. Schenk op het laatste moment de gekoelde mousserende wijn erover en roer voorzichtig door. Cheers!

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl