Cactus quesadilla

Cactusbladeren worden ook wel nopal of nopales genoemd. Cactusblad wordt veel in de Mexicaanse keuken gebruikt. Hier verwerken ze cactusblad in salades, taco's, door gehakt of bij eieren en velen zweren ook bij de geneeskrachtige werking van cactusblad. Maar gooi ze ook gerust eens in de blender, gemengd met sinaasappelsap; een heerlijk en gezond sapje! Vergeet niet eerst de naalden en randen te verwijderen. :-)

Lees meer

Feyoa tequeños

Deze eivormige vrucht is familie van de guave maar maar de geur en smaak neigt wat naar ananas. Vandaar dat deze vrucht soms ananasguave wordt genoemd. Aan de basis is de bloemkelk blijven zitten als een soort kroontje.

De feyoa wordt veelal verwerkt in salades, jam en vruchtentaarten.

Lees meer

Quercy Basil

Deze bijzondere cocktail is gemaakt met Ponthier fruitpuree van de Quercy meloen. Deze IGP gecertificeerde meloen heeft een onweerstaanbaar zoete smaak en zachte textuur.

Lees meer

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl