• Home
  • Nieuws
  • actueel
  • "Seedless papaya speelt in op gemakstrend, maar moet nog bekend worden"

"Seedless papaya speelt in op gemakstrend, maar moet nog bekend worden"

Bij BUD zijn afgelopen vrijdag de eerste seedless papaya's uit Israël gearriveerd. "Dit is vooralsnog het enige land dat dit product teelt. De seedless papaya groeit in het Arava gebied in het zuid/oostelijke deel van Israël", vertelt Stefan Warbout. De importeur heeft deze pitloze papaya jaarrond beschikbaar.

"Met deze pitloze papaya wordt ingespeeld op het feit dat consumenten steeds minder tijd hebben/nemen en gemak prefereren boven vele uren in de keuken staan. Het product moet echter nog wel een slag slaan op het gebied van bekendheid. Hierdoor kiezen klanten vaak nog voor het bekende alternatief", vertelt Stefan.

De seedless papaya is duurder dan de 'normale' papaya, dit is waarschijnlijk ook de reden dat de klanten nog wat terughoudend zijn met het bestellen van dit voor vele nog wat onbekende product. Maar we merken dat momenteel de Duitse horecaleveranciers geïnteresseerd raken", besluit Stefan.

Bron: agf.nl

 

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl