Uitbreiding van het mini-groenten assortiment

Naast de bestaande lijnen met mini-groenten vanuit Frankrijk en Zuid-Afrika voert BUD Holland sinds enige tijd ook Portugese mini-groenten. "De Portugese mini-groenten zijn jaarrond beschikbaar, al hebben we op situaties zoals met de vele sneeuwval en vorst van afgelopen januari geen invloed. Daardoor is in het begin van het jaar de aanvoer erg krap geweest", vertelt Judith Haarman

De mini-wortelen en mini-bieten uit Portugal zijn jaarrond beschikbaar, de aanvoer van mini-meiraap, pastinaak en schorseneren stopt in de maanden juni tot september. We hebben twee keer per week aankomst van de Portugese mini-groenten. De productie draait nu op volle toeren en toch blijft het een uitdaging om iedereen te voorzien. Mini-groenten zijn op het moment erg populair", vertelt Judith.

"Wij zien dat mini-groenten niet alleen op de Nederlandse markt erg goed verkoopt, maar dat ook de exporteurs graag met deze producten werken. Met de mini-groenten uit meerdere landen hebben we voor elke klant wat wils. Iedereen heeft zijn voorkeuren op het gebied van lengte en kleur. Daardoor zijn de Portugese mini-groenten een echte aanvulling op ons assortiment."

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl