Een terugblik op de Fruit Logistica

3.077 exposanten. 75.000 bezoekers. Vliegtuigen, auto's en bussen vol enthousiaste AGF'ers en bezoekers van over de hele wereld bezoeken jaarlijks de Messe Berlin om zichzelf te voorzien van een flinke dosis inspiratie, nieuwe contacten of juist om anderen te voorzien van nieuwe ideeën. Dat was dan ook de voornaamste insteek van Bud Holland dit jaar: inspireren. Een enorm assortiment met louter prachtige producten; maar waar gebruik je een witte maiskolf eigenlijk voor? En waar smaakt Oca de Peru eigenlijk naar? 

Lees meer

Vacature: een enthousiaste loods-medewerk(st)er

BUD Holland is, sedert 1969,  importeur op het gebied van exotisch fruit, exotische groenten off-season en niche producten. Onze producten betrekken wij uit meer dan 70 landen wereldwijd. Onze afzet is gericht op de groothandel in AGF, horeca groothandel, retail en exporteurs in binnen - en buitenland. Wij zijn gevestigd op het Transportcentrum te Maasdijk in een modern, volledig op onze producten afgestemd en ingericht, bedrijfspand.

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij:

Een enthousiaste loodsmedewerk(st)er

Lees meer

"Wij zoeken exoten waar wij ons mee onderscheiden"

December is een echte exotenmaand. In de laatste maand van het jaar vragen supermarkten om exotische groente en fruit. "In December wil iedereen exoten, dan zie je dat de vraag groeit vanuit de supermarkten, groothandel en delicatessenzaken", aldus Edwin Janssen van Bud Holland. "Bij Bud gaan we zelfs nog een stapje verder dan exoten zoals bijvoorbeeld vijgen, rambutan en mangistan. "Wij zoeken producten die zich echt onderscheiden. Exclusieve en innoverende producten van over de hele wereld", laat importbedrijf Bud Holland weten.

Lees meer

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl