Header parallax > kwaliteit NL

Kwaliteit als hoogste prioriteit!

”Kwaliteit en de zorg voor kwaliteit is topprioriteit binnen het hele bedrijf.
Dat begint al bij de bron.”
Gekoelde opslag

Gekoelde opslag

Ready to Eat

Ready to Eat

Hoogwaardige kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

Uitsluitend gecertificeerde telers die een constante hoge kwaliteit kunnen leveren, komen in aanmerking als leverancier van BUD Holland. Betrouwbare en gerenommeerde exporteurs, verladers en agenten vormen een verlengstuk van BUD Holland en dragen de zorg voor de producten vanaf het land van herkomst tot in Maasdijk. Kritische keurmeesters en hun medewerkers zorgen ervoor dat ‘hun’ exoten tijdens de op- en overslag niets aan kwaliteit verliezen. Zo kan BUD Holland garant staan voor een tijdige levering van hoogwaardige kwaliteit op elke gewenste dag van het jaar.

Ready to Eat

Al vele jaren geleden introduceerde BUD Holland het Ready-to-Eatprincipe. Producten die onder perfecte omstandigheden worden aangeleverd aan de afnemers om direct consumeerbaar aan te bieden aan consumenten. BUD Holland is zeer goed in staat om, in samenwerking met de leverancier in het land van oorsprong, logistieke activiteiten perfect op elkaar af te stemmen zodat producten Ready to Eat kunnen worden aangeboden.

BRC Global Standard

IFS Food DEFBij BUD Holland is de internationaal erkende kwaliteitsstandaard IFS Food Version 6 ge├»mplementeerd in de totale organisatie. Hierdoor kunnen afnemers van BUD Holland elke dag van het jaar rekenen op producten van perfecte kwaliteit. Een zeer geavanceerd ERP-systeem stelt BUD  bovendien in staat de traceerbaarheid van de producten te garanderen.

pdfIFS Food Version 6.1 2020/2021

Importeren

BUD Holland importeert enorme volumes aan producten. Toch worden alle orders precies volgens afspraak geleverd. In de juiste hoeveelheden en in de gewenste verpakking!

Contact

Bud Holland
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands

T 0174-535353
exotics@bud.nl