
Ponthier fruitmousse taart
Deze fluweelzachte en fruitige taart is gemaakt door Judith. Sophia Loren zei ooit: 'Good food is a celebration of life'. Judith is het helemaal met haar eens. Vier het leven met deze heerlijke Ponthier-fruitmoussetaart!
Deze fluweelzachte en fruitige taart is gemaakt door Judith. Sophia Loren zei ooit: 'Good food is a celebration of life'. Judith is het helemaal met haar eens. Vier het leven met deze heerlijke Ponthier-fruitmoussetaart!
Olluco's worden gebruikt in verschillende Peruaanse gerechten en worden voornamelijk gekookt, gepureerd of gebakken; net als een gewone aardappel. Maar ze kunnen ook prima rauw gegeten worden. Olluco is oranje, roze, groen of geel van kleur met fel roze vlekjes en heeft een knapperige textuur, die zelfs na het koken behouden blijft.
Om zo uit de hand te eten is de kweepeer niet aan te raden. Maar wanneer je deze geelgroene peer verwarmt verandert het harde, zure vruchtvlees in een heerlijk ingrediënt voor zoete én hartige gerechten. Maak er eens een heerlijke kweepeerchutney van!